Annons

Flertal inbrott misslyckades

Ett flertal butiker samt en restaurang och en privatperson har råkat ut för inbrottstjuvar i helgen. Endast två av inbrotten har dock fullbordats. Inbrottstjuvarna har i övriga fall helt enkelt inte lyckats ta sig in i lokalerna.

Annons
 

Ett av inbrotten inträffade strax efter midnatten mot lördagen. Det var golfshopen på Erikstorp som tjuvar tog sig in genom att krossa en ruta. Vad som stulits är fortfarande inte klart.

Någon gång mellan lördagen och söndagen råkade en restaurang på Eriksgatan ut för tjuvar.  Tjuvarna bröt först upp en dörr men stötte på ytterligare hinder och begav sig därför från platsen.

På söndagsmorgonen upptäcktes ytterligare två inbrottsförsök. Det var två livsmedelsbutiker, den ena på Midhemsvägen och den andra på Ödmanssonsgatan, som hade påhälsning. I båda fallen försökte tjuvarna ta sig in genom att bryta upp dörrar. Något som misslyckades.

På måndagsmorgonen var det dags igen. Denna gång var det en fotvårdsspecialist på Eriksgatan som råkade ut för ett inbrottsförsök. Men även här stötte tjuvarna på för svåra hinder.

Det är dock inte bara näringsidkare som råkat illa ut. En man i 50-årsåldern, som varit bortrest, upptäckte på lördagen att någon brutit sig in i hans lägenhet på Rönnebergsgatan. Med sig fick tjuvarna en mindre summa kontanter, två TV-apparater samt ett TV-spel. Inbrottet ägde rum mellan den 18 december och i lördags.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser