Annons

Krock med rådjur avslutade vansinnesfärd

Natten till tisdagen försökte en polispatrull att stoppa en personbil som fördes fram med mycket hög hastighet på motorvägen i höjd med Glumslöv. Föraren ville dock annat och jakten slutade inte förrän i Löddeköpinge där han körde på ett rådjur.

Annons
 

Inte nog med att föraren, en man född 1982, var påverkad av narkotika när han stormade fram. Han hade även sin fyraårige son i bilen samt en el-pistol och ett knogjärn.

Sonen överlämnades till sin mamma av polisen.

Mannen, som är hemmahörande i Lund, är misstänkt för bland annat grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, smitning från trafikolycka, ringa narkotikabrott, brott mot vapenlagen och brott mot knivlagen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser