Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Fönster krossades vid nattlig explosion

I natt inträffade ytterligare en kraftig smäll vid Pilängsrundeln.

Annons
 

Polis , räddningstjänst och ambulans beordras vid 3-tiden i natt till Pilängsrundeln med anledning av en eventuell explosion eller brand. Rapporter inkom om en kraftig smäll som följts av rökutveckling Räddningstjänsten på plats kunde konstatera att det inte brunnit utan att det varit någon form av smällare eller liknande som detonerat.  Trycket från detonationen har skapat ett hål i marken samt krossat ett fönster. Ingen person har kommit till skada. Anmälan om skadegörelse upprättas.

För exakt en vecka sedan sprängdes en bil i luften på Pilängsrundeln samtidigt fick bilarna bredvid skador.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser