Annons

Biljakt slutade i Höör

En polispatrull i Landskrona fattade vid 5-tiden på torsdagsmorgonen misstankar mot en bil i Landskrona. Då de försökte få stopp på bilen tryckte mannen bakom ratten gasen i botten. Följden blev en biljakt med flera patruller inblandade och den vådliga färden slutade först en halvtimme senare i Höör.

Annons
 

Det var 35-årig man och en 48-årig kvinna, båda hemmahörande i södra Skåne som färdades i bilen och båda är nu misstänkta för en rad brott. Eftersom de kastade saker ur sin bil för att få stopp på polisen så är de misstänkta för föresök till grov misshandel. Båda var även påverkade av narkotika varför mannen är misstänkt för drograttfylla och kvinnan för narkotikabrott. Mannen är även misstänkt för grov olovlig körning eftersom han saknar körkort.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser