Guidade visningar på konsthallen

Greger Olsson mitt i bild kommer under tre söndagar i juli att guida runt i utställningen "Åtta mästare" som just nu visas i Landskrona Konsthall.
Greger Olsson mitt i bild kommer under tre söndagar i juli att guida runt i utställningen ”Åtta mästare” som just nu visas på Landskrona Konsthall.

Under juli månad arrangeras det tre guidade visningar av utställningen Åtta mästare med Greger Olsson från The Olsson Art Collection på Landskrona konsthall. Den första visningen infaller nu på söndag 2 juli kl. 14.00.

The Olsson Art Collection är en svensk familjeägd konstsamling som startades för drygt 40 år sedan av Ulla och Greger Olsson. Samlingen omfattar ett antal olika intresseområden, där den största delen är den samtida latinamerikanska konsten. I utställningen Åtta mästare på Landskrona konsthall visas målningar, skulpturer, teckningar och grafik av åtta olika konstnärer från Syd- och Centralamerika ur familjen Olssons samlingar.

Åtta mästare visas till och med den 13 augusti 2017. De andra två visningarna infaller den 16 och den 30 juli, även dessa med start kl. 14. Visningarna är gratis och ingen föranmälan krävs.

Läs mer: Privat samling sätter färg på konsthallen

Till arkivet