Annons

Ficktjuvar i farten

Sommartider innebär ett ökat antal fickstölder. Det fick en kvinna erfara vid 19.20-tiden på måndagskvällen. Hon kom gåendes på Fabriksgatan med sin cykel då två män i åldern 18-25 år stoppade henne och frågade efter vägen till stationen.  Efter den konversation som uppstod gick männen på ett håll och kvinnan på ett annat.

Annons
 

Efter en stund ringde kvinnans mobiltelefon och på andra sidan luren var en annan kvinna som hade hittat en plånbok med den bestulnas handlingar i. Kvinnan som hittat plånboken noterade fyra unga män varav en som kastade in något, som sedan visade sig vara en plånbok, i hennes trädgård.

Polisen har inte fått in några uppgifter ännu om det saknades något i plånboken.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser