Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.8°C 12.7m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

IT Gården byter VD

IT Gården meddelar att Jan Swedin valt att lämna VD-posten på IT Gården. Ny VD blir Johan Henckel, som övertar rollen efter många år som Affärsområdeschef och Innovationsansvarig på företaget.

Johan Henckel har en gedigen erfarenhet inom IT- och tekniksektorn. Han har mångårig erfarenhet som IT Manager internationellt och har grundat och utvecklat flera IT-företag. Johan Henckel karakteriseras av entreprenörsanda tillsammans med ett gediget intresse för teknikutveckling och nya affärsprojekt. Ledorden som präglat hans karriär är handling, aktivitet och kommunikation, skriver IT-Gården i ett pressmeddelande.

Annons
 

– Johan har lång erfarenhet från IT-sektorn samtidigt som han har ett enormt driv och en genuin ledarbakgrund. Jag är övertygad om att han är rätt person att ta IT Gården till nästa nivå, säger Jan Swedin.

– IT Gården har en enorm potential och är ett spännande bolag i en bransch under kraftig förändring. Detta skapar möjligheter om vi agerar proaktivt och handlingskraftigt. Jag har höga ambitioner, att tillsammans med våra fantastiska medarbetare, ta ut färdriktningen för att bryta ny mark i vår bransch. Jag är imponerad av den kompetens som finns i bolaget. Jag känner mig lyckligt lottad att få arbeta med så kompetenta medarbetare, säger Johan Henckel, ny VD för IT Gården.

– Jag har dessutom stor respekt för IT Gårdens historia och Jan Swedins driv och engagemang som gjort IT Gården till ett starkt och dynamiskt bolag, avslutar Johan Henckel.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser