Odd Fellow anordnar fotbollscup

Dags för distriktsturneringsfinal i inomhusfotboll för ensamkommande ungdomar. Ett arrangemang av Odd Fellow.
Dags för distriktsturneringsfinal i inomhusfotboll för ensamkommande ungdomar. Ett arrangemang av Odd Fellow.

Vi noterar att det på tisdag under påsklovet arrangeras en innefotbollsturnering för ensamkommande flyktingbarn av bröderna inom Odd Fellow.

Distriktsturneringen ”Seven Stars Trophy” spelas tisdagen den 11 april i Seminarieskolans idrottshall i Landskrona, med lag för ensamkommande flyktingbarn från Helsingborg, Eslöv, Landskrona och Kristianstad.

Totalt deltar sex lag. Landskrona representeras av Kronan FC1. Laget vann ”Uraniapeos Nyårscup” som vi tidigare berättat om.  Tisdagens turneringen börjar kl. 10:00 och beräknas pågå till ca 14:00 innan man korat vinnaren av ”Seven Stars Trophy”.

Läs mer: Bröder fixade cup

Till arkivet