Annons

Bröder fixade cup

Prov på fin teknik  visade flera spelare i Uraniapeos Nyårscup.

En fotbollscup av det något annorlunda slaget arrangerades i Semmehallen på tisdagen.
Det var bröderna i Odd Fellow logen nr 23 Urania som fixat till en innefotbollsturnering för ensamkommande ungdomar i Landskrona.

Annons
 

Uraniapeos Nyårscup, som fått sitt namn efter initiativtagaren och cupgeneralen Per-Olov Karlsson, hade lockat sex lag och sammanlagt ett drygt 60-tal ungdomar till hallen för att spela och heja på sina kamrater.

Lagen var uppdelade i två grupper, och efter gruppspel blev det semifinaler och så småningom final. Finalen spelades mellan Kronan FC1 och Campus.
– Efter en spännande match var det oavgjort, 1-1 vid full tid och Golden Goal vidtog. Slutligen stod Kronan FC1 som segrare. Det innebär samtidigt att laget kommer att representera Landskrona i en distriktsturnering som kallas Seven Stars Trophy och spelas i april, med lag från Helsingborg, Ängelholm, Eslöv, Hässleholm och Kristianstad, berättar Per-Olov Karlsson, tacksam för all hjälp han fått av Fältgruppen och personal från HVB hemmen samt domarna som höll ordning på matcherna samt logebröderna som skötte marktjänsten.

Cupgeneral Per-Olov Karlsson har en dragning för spelarna inför match.

Odd Fellow bröder såg till att det fanns fika mellan matcherna.

Cupen avslutades med sedvanlig prisutdelning.

En kommentar till "Bröder fixade cup"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Odd Fellow anordnar fotbollscup

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser