Annons

En till sjukhus efter bilolycka

En person fick klippas loss ur sin bil innan han fördes till sjukus för vård efter en olycka på Österleden. Foto: André Tajti, AT-Foto.se

En person fick klippas loss ur sin bil innan han fördes till sjukus för vård efter en olycka på Österleden.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

En personbil och en mindre skåpbil var vid 13:30-tiden på måndagen inblandade i en trafikolycka i korsningen av Österleden och Lundåkragatan. Föraren av personbilen satt kvar när ambulans och räddningstjänst kom fram till platsen. Man valde då att klippa taket för att ta ut föraren på ett så säkert sätt som möjligt utan att förvärra eventuella skador på rygg och nacke. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Båda bilarna fick bärgas från platsen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser