Annons

Matthandlare varnar för bedragare

En bedragare har i veckan kontaktat minst två damer och påstått sig vara Alexander Halldén. Bedragaren har försökt lura i damerna att fadern Carl-Axel Halldén skulle ha avlidit och att han därför vill sälja ut mattor. Men såväl Carl-Axel Halldén som sonen är som synes vid god vigör.

En bedragare har i veckan kontaktat minst två damer och påstått sig vara Alexander Halldén. Bedragaren har försökt lura i damerna att fadern Carl-Axel Halldén skulle ha avlidit och att han därför vill sälja ut mattor. Men såväl Carl-Axel Halldén som sonen är som synes vid god vigör.

Minst två damer i Landskrona har blivit utsatta för lurendrejare. De har blivit uppringda av en man som försöker sälja falska mattor till dom. Mannen uppger att han är sonen till en matthandlare i Landskrona vars far har gått bort och att han nu vill sälja silkesmattor och flytta till Schweiz. Den riktiga sonen, Alex Halldén, kontaktade Landskrona Direkt.
– Min far mår hur bra som helst och själv har jag inga funderingar på att flytta någonstans. Det är en bedragare som försöker lura äldre, säger han till Landskrona Direkt.

Annons
 

Enligt Alex Halldén är det inte första gången någon försöker sälja mattor i företagets namn.
– Det hände även för något år sedan. Det visade sig att mattorna de försökte sälja inte alls var av silke utan något annat billigt material, säger han.

Alex Halldén har polisanmält händelsen.
– Ja, och jag hoppas att jag kan nå ut till så många som möjligt för att varna. Ringer någon att säger att det är från Halldéns Mattor så anmäl eller hör av er till oss. Det måste få ett slut.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser