Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Avtryck kan avslöja rånare

Polisen var snabbt på plats efter att Speakers Corner rånats den 28 december. Några gärningsmän har man dock inte gripit ännu. Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Polisen var snabbt på plats efter att Speakers Corner rånats den 28 december. Några gärningsmän har man dock inte gripit ännu.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Polisen har ännu inte lyckats identifiera de två rånare som slog till mot Speakers Corner på Landskrona den 28 december. Ett 20-tal vittnen är hörda med dessa har inte gett sådan information att någon kunnat pekas ut som misstänkt. Istället sätter polisen sitt hopp till ett avtryck som lämnats av en av rånarna på bardisken.

Annons
 

– Den tekniska undersökningen gav avtrycket som nu analyseras. Det lär väl ta någon vecka till innan vi får något svar, säger polisens förundersökningsledare Håkan Klasson.

Hur mycket kontanter de båda rånarna fick med sig när de sprang ut ur restaurangen i riktning mot Slottsgatan vill inte Håkan Klasson avslöja.
– Nej, men jag kan konstatera att Landskrona är en kontantstad. Det är förhållandevis många  som använder sig av kontanter istället för att betala med kort i Landskrona.

Läs även:  Väpnat rån mot Speakers Corner 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser