Annons

Två skadade när fartygsvåning rasade

Ambulans och räddningstjänst kallades till varvet sedan en arbetsplatsolycka inträffat ombord på ett av fartygen som ligger inne för reparation.

Vid 14:30 larmades flera ambulanser och räddningstjänsten till en olycka ombord på ett fartyg som ligger på varvet . Enligt de första uppgifterna skulle en person vara fastklämd under plåt eller plattform sedan ett våningsplan rasat ner då detta inte varit säkrat.

När räddningstjänsten kom till platsen visade det sig att två män var inblandade i olyckan som inträffade när arbetarna utförde ett skärarbete när plåten som utgör våningsplanet ovanför lossnade. Det visade sig att uppgifterna om en fastklämd person inte stämde men de två personerna ådrog sig skador på benen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser