Peab bygger för 310 miljoner

Peab bygger hotellet och bostäderna på Stadskajen.
Peab bygger hotellet och bostäderna på Stadskajen.
Peab bygger hotellet och bostäderna på Stadskajen. Illustration: Jais Arkitekter


Igår kunde vi berätta att det är GC-gruppen i Landskrona som fått ordern värd 45 miljoner kronor för att svarar för samtliga elinstallationer i det nya hotellet och bostäderna på Stadskajen, (tidigare Jönsaplan). I sammanhanget bör tilläggas att det är Peab som fått uppdraget att bygga hotellet och bostäderna.

Peab fick uppdraget att bygga nya Hotel Öresund samt de 44 nya bostäderna i bostadsrättsföreningen Stadskajen, till en kontraktssumma som uppgår till 310 miljoner kronor.  Uppdraget är en totalentreprenad i samverkan. Projektet är påbörjat och kommer att vara färdigt oktober 2018.

David Levin, vd för GC-gruppen, är mycket nöjd med den relation hans företag har med sina uppdragsgivare.
–  Både PEAB och Paulssons Fastigheter är mycket intressanta och expansiva uppdragsgivare inom byggbranschen i vårt geografiska område, västra Skåne. Vi har förhandlat fram ett bra avtal som alla parter är nöjda med, säger han.

Läs mer:
GC-gruppen växer med 45-miljoners order

Till arkivet