Utdelningsstoppet hävt

Nu delas posten åter ut i Torgpalatset.
Nu delas posten åter ut i Torgpalatset.
Nu delas posten åter ut i Torgpalatset.

I ett brev till sina hyresgäster på Sturegatan 1, Regeringsgatan 71 och Skolallén 15 A, B har Lindström fastigheter nu meddelat att utdelningsstoppet är hävt. Något som gör att Postnord inom de närmaste dagarna återupptar postutdelningen.

Lindström fastigheter kommer att förbättra belysningen och göra större brevinkast. Detta gör att Postnord inom de närmaste dagarna återupptar postutdelningen, även den som ligger lagrad.
”Med andra ord blir det inga postboxar på entréplan som Postnord helst skulle vilja ha då vi anser att det är en god service och förmån för våra hyresgäster att få posten levererad till dörren”, står att läsa i brevet till hyresgästerna.

Sedan den 1 november har de boende på adresserna ovan fått ta sig ut till Postnords företagscenter på Lodjursgatan om man velat ha sin post.

Tre veckors post landade under förmiddagen på Claes Gladers hallgolv.  - Då är en och en halv månads strid slut. Nu hoppas jag inte samma sak händer för Landskronahems hyresgäster. Nu måste Postnord ha lärt sig, säger han.
Tre veckors post landade under förmiddagen på Claes Gladers hallgolv.
– Då är en och en halv månads strid slut. Nu hoppas jag inte samma sak händer för Landskronahems hyresgäster. Nu måste Postnord ha lärt sig, säger han.
Till arkivet