Annons

Misslyckade rånare greps i Rydebäck

polis_neutral

Tre unga rånare kunde gripas i Rydebäck på tisdagskvällen. Innan gripandet hade de försökt råna en kvinna vid järnvägsstationen i Glumslöv och sedan hade de även försökt råna en kvinna i en gångtunnel i Rydebäck. De fick dock inget byte med sig i något av fallen. Det var efter det andra rånet som polisen hittade de tre misstänkta i Rydebäck.

Annons
 

En 33-årig kvinna satt på tisdagen i sin bil vid järnvägsstationen vid 16.30-tiden på tisdagen när hennes bildörr plötsligt öppnades. Utanför stod tre ungdomar och beordrade henne att lämna över sin handväska. De slog henne även i ansiktet. De tre fick dock annat att tänka på då det samtidigt rullade in ett tåg på stationen och de sprang tomhänta från platsen.

Cirka en timme senare var en 41-årig kvinna på väg genom en gångtunnel i Rydebäck när de tre killarna dök upp där. Kvinnan puttades omkull men även denna gång skrämdes rånarna och sprang från platsen utan att få något byte med sig.

Polisen var snabbt på plats och kunde klockan 18.35 gripa tre killar som stämde in på signalementet. De tre är 16, 17 och 18 år och hemmahörande i Landskrona, Bjuv och Åstorp.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser