Annons

Fängelse för narkotikabrott

dom

En 25-årig Landskronabo har dömts till två års fängelse för ett flertal brott. Störst tyngd ligger på det faktum att polisen hittade över ett kilo cannabis och nästan 70 gram kokain i mannens hem den 13 juni i somras i samband med en husrannsakan.

Annons
 

Det var efter att polisen påträffade mannen narkotikapåverkad samma dag som beslut om husrannsakan togs. Själv påstår den dömde att han endast förvarat narkotikan samt 15 000 kronor som också fanns i lägenheten, till personer som han var skyldig pengar. I mannens lägenhet hittades även ammunition samt fyra datorer som var märkta med serienummer som överensstämmer med stulna datorer från Landskrona Bois Fotbolls Akademi. Därför dömdes han till två års fängelse för narkotikabrott samt häleri och vapenbrott.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser