Annons

96-åring rånades i hemmet

polis_neutral

Någon gång mellan klockan 02.00 och 03.30 vaknade en 96-årig kvinna, boendes på Birkavägen i Glumslöv, av att det stod två män i hennes sovrum och lös henne i ansiktet med ficklampor. De krävde att få hennes bankkort och kod och kvinnan fann för gott att lyda. Därefter försvann de båda rånarna från platsen. Med sig hade rånarna även tagit smycken. Rånarna tog sig in i bostaden genom att bryta upp en altandörr.

Annons
 

Kvinnan ringde en anhörig som genast kom till platsen och tillsammans larmade dom polis samt kontaktade banken för att spärra kortet. Rånarna hade dock hunnit ta ut 16 000 kronor från kvinnans konto. Polisen har kontaktat den aktuella banken för att se om det finns någon övervakningskamera som har filmat den eller de som tagit ut pengarna.

Polisen är också intresserade av att komma i kontakt med personer som eventuellt han ha sett eller hört något.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser