Annons

Vattenskotrar stulna

Dessa två vattenskotrar samt trailern de står på, stals natten till lördagen. Foto: Privat

Dessa två vattenskotrar samt trailern de står på, stals natten till lördagen.
Foto: Privat

Under natten mellan lördag och söndag stal tjuvar en trailer med två vattenskotrar från en uppställningsplats på Säbyholm i Landskrona. Vattenskotrarna, som använts till uthyrning i Borstahusen under sommaren, kördes till uppställningsplatsen klockan 20 på lördagskvällen och på morgonen strax efter klockan 9 upptäcktes stölden.

Annons
 

– Vi har märkt en ökning av stölder av såväl vattenskotrar som båtmotorer. Stölderna har dock mestadels varit koncentrerade till Ängelholmstrakten, säger Christian Nordin på polisen i Landskrona.

Tidigare har det spekulerats i att många stulna båtmotorer försvinner utomlands men detta är inget som Christian Nordin kan bekräfta.
– Det finns egentligen inga riktiga belägg för att de flesta skulle föras utomlands. I dagsläget är det mest spekulationer.

På Landskrona Vattenskoters facebooksida ber man nu allmänheten om hjälp.
– Har ni sett vår dubbeltrailer med två gröna Kawasaki Jetski, någonstans sent i går kväll eller tidigt idag? Hör av er, alla tips & iakttagelser tar vi tacksamt del av! Vad som helst kan vara av intresse! Dela detta inlägg, sprid vidare till så många som möjligt!, skriver dom bland annat.

Värdet på de två vattenskotrarna uppges vara 100 000 kronor.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser