Annons

Dödsfall utreds som mord

polis_neutral

Den kvinna i 60-årsåldern som hittades svårt skadad på trappan till fastigheten där hon bor har avlidit av sina skador. Just nu pågår en brottsplatsundersökning som ska ge svar på frågan om det rör sig om ett brott eller en olyckshändelse.

Annons
 

– Vi har rubricerat händelsen som mord. I och med det så får vi stora resurser att utreda exakt vad som hänt, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral.
– Det finns vissa omständigheter som pekar mot att det kan röra sig om ett brott. Men vi vet alltså inget i nuläget, säger polisen. Han vill inte heller uttala sig om kvinnan hade andra skador än i huvudet.

Det var vid 7-tiden på fredagsmorgonen som en förbipasserande fick syn på kvinnan där hon låg på trappan till sin bostad på Strandvägen. Kvinnan ska enligt uppgift haft blod i ansiktet och varit halvt medvetslös. Ambulans förde kvinnan till Lunds lasarett men hennes liv gick inte att rädda.

Kvinnans anhöriga har underrättats.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser