Annons

Koloni brann på S:t Olovs vång

Vid midnatt batten mellan lördag och söndag brann det ordentligt i en koloni på S:t Olovs vång. Foto: André Tajti AT-Foto.se

Vid midnatt batten mellan lördag och söndag brann det ordentligt i en koloni på S:t Olovs vång.
Foto: André Tajti /AT-Foto.se

Det sedan tidigare hårt utsatta S:t Olovs koloniområde drabbades i helgen åter av vad som kan misstänkas vara en anlagd brand.

Annons
 

Det var strax efter midnatt natten mot söndag som SOS-alarm fick samtal som berättade att lågor slog upp från en stuga från S:t Olovs vång koloni. När räddningstjänsten kommer till platsen brann det mycket riktigt i en kolonistuga.  Rökdykare började omedelbart med att dämpa branden och kontrollera så ingen människa fanns i stugan.

Det är oklart hur branden startade men enligt räddningstjänsten fanns det tecken som talar för att branden startade på utsidan.

02:40 larmades räddningstjänsten åter till koloniområdet. Först befarade man att det var en ny stuga som brann men när räddningstjänsten kom fram till platsen kunde man konstatera att det var samma stuga där branden åter blossat upp igen.

Vid midnatt batten mellan lördag och söndag brann det ordentligt i en koloni Ett par timmar efter att branden var släckt blossade den åter upp. Foto: André Tajti /AT-Foto.se

Ett par timmar efter att branden var släckt blossade den åter upp.
Foto: André Tajti /AT-Foto.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser