Annons

Målskytt till Asmundtorp

Alaudin Cecunjanin nyförvärv i Asmundtorp.

Alaudin Cecunjanin nyförvärv i Asmundtorp.

Nu har Asmundtorp IF landat ytterligare ett nyförvärv.  26-årige Alaudin Cecunjanin har målet klart för sig.
-Jag ska kriga mig till en plats i laget, eftersom jag haft ett års uppehåll från fotbollen så ligger jag lite efter. Men jag är envis och jag vet vad jag vill, säger han med ett leende.

Annons
 

Alaudin Cecunjanin har tidigare spelat i FK Besa, Asmundtorp IF (div2-3), Landskrona BoIS (U-lag) samt i BK Fram.

 Efter ett års frånvaro från fotbollen så blev längtan för stor. Frågan är då vad som fick honom att välja AIF?
– Jag spelat här tidigare och har många goda minnen från den tiden. Jag har haft en bra dialog med tränare Joakim Ahlberg och ser verkligen fram emot säsongen.

Klubben är naturligtvis nöjda med sitt senaste tillskott.
– En fantastisk spelare som har bra blick för spelet och näsa för målet. Jag tror definitivt Alaudin kommer tillföra oss mycket både på och sidan av planen. Jag är väldigt glad att han väljer Asmundtorp, säger tränare Joakim Ahlberg.

– På plan ser jag mig själv som en snabb spelare med bra spelsinne och målfarlig förstås. Jag hoppas kunna göra 15 mål i år. Vid sidan av plan är jag social, jordnära också tycker jag om att skoja med folk, säger Alaudin Cecunjanin som menar att en dag utan skratt är en förlorad dag.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser