Polisen efterlyser bil i samband med mord

polis_neutral

I samband med att en man sköts ihjäl på Brocksgatan den 11 februari ska en bil av kombimodell och ljus till färgen ha setts köra från platsen. Polisen vill nu genom media ha tag på folk som eventuellt sett bilen eller som har vistats på den väg som bilen kört på.

– Bilen svänger ut från Brocksgatan och kör vidare på Ödmanssonsgatan öster ut, svänger sedan in på Föreningsgatan och fortsätter väster ut för att till slut komma fram till Eriksgatan där den svänger höger och fortsätta norrut i riktning mot E6:an. Det är i nuläget okänt var den tar vägen efter det att den svängt ut på Eriksgatan från Föreningsgatan, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson på polisens informationsavdelning.
–  Vi söker nu information om denna bil. Vi vill komma i kontakt med personer som kan har uppmärksammat bilen under dess färd. Vi vill även komma i kontakt med personer som själva vistats på den angivna sträckan efter 23:30 på kvällen den 11 februari oavsett om man anser sig ha sett något eller ej. Vi vill även komma i kontakt med personer som vistats i området omkring Brocksgatan under kvällen. Vi är självklart även intresserad all form av information rörande mordet, säger hon och hänvisar till telefonnummer 0725-636691.

Till arkivet