Flera gripna i knarkrazzia

Ett flertal personer misstänkta för narkotikabrott greps i en stor razzia i Landskrona på tisdagen.
Ett flertal personer misstänkta för narkotikabrott greps i en stor razzia i Landskrona på tisdagen.

UPPDATERAD kl 15.00
Polisen har på tisdagen gripet ett antal personer misstänkta för handel med narkotika. Gripandena, som genomförts på ett antal olika adresser, har föregåtts av en längre tids spaning mot individer som säljer narkotika i Landskrona.
– Sex personer sitter anhållna, fem från Landskrona och en som bor uppåt landet, säger  förundersökningsledaren tillika kammaråklagaren Anna Broomé vid åklagarkammaren i Helsingborg och medger att det kan komma att bli tal om fler gripanden.
– Det kan det bli.

Regionala Utredningsenheten (Rue), (före detta Länskrim), och Polisområde nordvästra Skåne (Ponv) samarbetade i insatsen som av polisens insatsledare beskrivs som ”mycket lyckad”. Ett antal gripanden har gjorts liksom flera beslag. Aktionen gick helt enligt planerna och ingen våldsanvändning var nödvändig. Vad i beslagen bestått av kan och vill inte Anna Broomé gå ut med i media i nuläget.
– Hur mycket som är taget i beslag vet jag inte i nuläget och vilken typ av droger det rör sig om vill jag inte gå ut med, säger hon.

Närmast väntar förhör med de misstänkta och senast på fredag måste Anna Broomé bestämma sig för om de anhållna ska häktas.

 

Till arkivet