Annons

Man mördad på öppen gata

I detta gattet på Brocksgatan fann polisen enskottskadad man sent på fredagskvällen. Mannens liv gick inte att rädda.

I detta gattet på Brocksgatan fann polisen en skottskadad man sent på fredagskvällen. Mannens liv gick inte att rädda.

Uppdaterad 14.20.
Strax innan midnatten till fredagen inkom ett flertal larm om att skottlossning ägt rum vid korsningen Brocksgatan och Ödmanssonsgatan. På platsen fann polisen en skottskadad man i 25-årsåldern. Hans liv gick dock inte att rädda. En person är anhållen i ärendet.

Annons
 

Än en gång har det skjutits i centrala Landskrona och denna gång slutade det med att en 25-årig man dog. Det var klockan 23.38 som, det första larmet av flera kom till polisen om att ett stort antal skott avlossats.
– Den första patrullen påträffade den svårt skadade mannen och påbörjade hjärt- och lungräddning i väntan på ambulansen. När denna väl kom så fördes han till lasarettet i Helsingborg men hans liv gick inte att rädda, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.

Under natten har en första tekniks undersökning genomförts och vittnen har hörts.
– Där ska ha funnits personer i närheten i samband med skottlossningen men om dessa har med skjutningen att göra är oklart. Klart är i alla fall att, så vitt vi vet på ledningscentralen, så är ingen gripen, säger Calle Persson som inte heller berätta om den mördade mannen är känd av polisen sedan tidigare.
– Det går vi inte in på i nuläget, avslutar han.

Uppdaterat 14.20
På förmiddagen bekräftar polisen att det rör sig om en uppgörelse i den kriminella världen. En man ska också har blivit anhållen i ärendet men om mannen är misstänkt för mordet eller något annat vill inte polisen gå ut med i nuläget.
Mannen greps i Mölndal på förmiddagen i samband med att han sökte vård för en skottskada i handen. Under eftermiddagen kommer han att transporteras till Helsingborg.

Polisen är intresserad att komma i kontakt med vittne som gjort iakttagelser eller har annan viktigt information på telefonnummer 114 14.

Mer information kommer under dagen.

En kommentar till "Man mördad på öppen gata"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | 27-åring anhållen för mordet i Landskrona

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser