Annons

Misstänkt muthärva i DSV Road utreds

Sedan någon vecka pågår en polisutredning gällande mutbrott. Enligt källor till branschtidningen för yrkeschaufförer, Proffs, rör det sig om kreditkort som ett eller flera åkeriföretag från östra Europa har tillhandahållit en eller flera personer inom DSV Road i Sverige, vilka har sitt huvudkontor i Landskrona.

På DSV i Landskrona är man väldigt sparsam med kommentarer men bekräftar att misstanke om brott föreligger.
– Jag kan bekräfta att en internutredning pågår samt att vi har polisanmält en händelse. Men eftersom det råder förundersökningssekretess så får jag inte säga mer, säger Stefan Bengtsson, säkerhetsansvarig på DSV i Landskrona.

Annons
 

Läs artikeln i tidningen Proffs

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser