Annons
Måndagen den 24:e januari
4.7°C 5.8m/s
Dagens namn: Erika

En till sjukhus efter skottlossning

Strax efter klockan 22 på söndagskvällen inträffade en skottlossning på Järnvägsgatan i höjd med Gröna Gång. Direkt efter skjutningen körde bilen vidare och stannade på Trädgårdsgatan. Där påträffade polisen ett antal personer som ska ha suttit i bilen. En av dessa hade en skottskada i axeln och fördes till lasarettet i Lund. Ingen har ännu gripits för skjutningen.

Någon eller några sköt skarpt mot en bil på Järnvägsgatan på söndagskvällen. Polisen är mycket fåordig i sina kommentarer kring skjutningen.
– Vi har genomfört en teknisk undersökning såväl på Järnvägsgatan som på Trädgårdsgatan. Nu återstår en undersökning av bilen, säger Kent Johansson på polisen i Landskrona.

Annons
 

De som befann sig i bilen är landskronabor. Men även här är polisen försiktig i sina uttalanden.
– Den som är skottskadad är i 20-25 årsåldern och hemmahörande i Landskrona och det är även de andra som befann sig i bilen när den besköts, säger Kent Johansson och fortsätter.
– Jag är inte helt klar över om och i så fall hur kända de som befann sig i bilen är för oss här hos polisen. Det jag kan säga är att det inte några som vi träffar på dagligen.

Just nu pågår förhör med såväl de som befann sig i bilen samt ögonvittnen. Dessutom har polisen genomfört dörrknackning i de båda områdena. Någon misstänkt har de dock inte kunnat pricka in i dagsläget.
– Vi får se vad förhören ger. Vi har väl en del signaler men långt ifrån något konkret. Det återstår mycket att utreda, avslutar Kent Johansson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser