Ett slag och en promenad för Barncancerfonden

Samling på lördag 19/9 klockan 12 vid vattentornet för er som vill gå med på Walk of Hope där hela startavgiften på 50 kronor oavkortat går till Barncancerfonden. Dessutom en unik chans att lägga ett bud på Tyson.
Samling på lördag 19/9 klockan 12 vid vattentornet för er som vill gå med på Walk of Hope där hela startavgiften på 50 kronor oavkortat går till Barncancerfonden. Dessutom en unik chans att lägga ett bud på Tyson.
Samling på lördag 19/9 klockan 12 vid vattentornet för er som vill gå med på Walk of Hope där hela startavgiften på 50 kronor oavkortat går till Barncancerfonden. Dessutom en unik chans att lägga ett bud på Tyson.
Samling på lördag 19/9 klockan 12 vid vattentornet för er som vill gå med på Walk of Hope där hela startavgiften på 50 kronor oavkortat går till Barncancerfonden. Dessutom en unik chans att lägga ett bud på Tyson.

För tredje året i rad kraftsamlar Barncancerfonden i september i syfte att sprida kunskap kring barncancer och samla in pengar för att kunna finansiera barncancerforskning. Med anledning av detta arrangeras det runt om i landet promenader, så kallade Walk of Hopes. I morgon, lördag, kommer Walk of Hope att arrangeras i Landskrona med start och mål intill Seglarpaviljongen.

Initiativtagare till arrangemanget i Landskrona är Angela Utinen.
– Kom till vattentornet lördagen den 19/9 klockan 12.00 och var med i kampen mot barncancer du också. Vi går en runda på lite mer än 2 km i egen takt, under promenaden kommer de finnas en tipsrunda. Efter tipsrundan bjuds det på kaffe/te/juice/saft på Seglarpaviljongen. Det kostar 50 kronor i anmälningsavgift och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden.

– Alla välkomna att deltaga vare sig man går, springer, kryper, går baklänges, gör indianhopp eller rullar fram, poängterar hon.

Och för att krydda tillställningen lite ytterligare har krögaren Jonas Swärd på Seglarpaviljongen beslutat sig för att auktionera ut Tyson.
– Vi kommer att sälja boxaren som stått på vårt trädäck under sommaren. Han går till högstbjudande och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden precis som startavgiften gör i Walk of Hope, säger han.
– Vi har redan ett bud på 500 kronor men hoppas naturligtvis på lite bättre klipp i handskarna. Personligen tycker jag att han skall få finnas kvar i stans uteliv och varför inte på O´Learys Sportsbar?, säger han och gör en snygg passning.
– Alla är naturligtvis välkomna att lägga ett bud under lördagen. Vi håller öppen budgivningen fram till klockan 20 när krogen stänger.

Anmälan och betalning till Walk of Hope görs via: http://www.barncancerfonden.se/1309388842.
– Det går att betala på plats med jämna pengar men helst ser jag att man förbetalar då jag vill kunna räkna på ett ungefär hur många vi blir, avslutar Angela Utinen.

Till arkivet