Annons

Brand i husvagn

Troligtvis var det i samband med byte av en brännare till en husvagn som tisdagens eldsvåda på campingen i Borstahusen uppstod. Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Troligtvis var det i samband med byte av en brännare till en husvagn som tisdagens eldsvåda på campingen i Borstahusen uppstod.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Strax innan 12.30 på tisdagen började en husvagn att brinna på Borstahusens camping i Landskrona. När räddningstjänsten kom fram till platsen var branden nästintill släckt av två hantverkare som med hjälp av campingens brandslang fått bukt på eldsvådan och även flyttat bort gasolflaskorna från husvagnen. Räddningstjänsten släckte ner det sista och vädrade ut röken. De kontrollerade även med värmekamera att det inte brann bakom väggarna eller i taket innan de lämnade platsen.

De båda hantverkarna fick föras till sjukhus för kontroll efter att ha andats in brandrök. Husvagnen fick stora vatten-, rök-, och brandskador. Troligen orsakades branden av att man bytande brännare till kylskåpet.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser