PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Förtroendekapitalet förbrukat för stadsdirektören

När man läser artikeln om Alexanderssons tjänstebil och hans övriga villkor på Landskrona Direkt:s sida, blir man både arg och ledsen!!

Det framgår tydligt att Landskrona Stad med Torkild i ”spetsen” blivit grundlurade. Ingen av de städer och kommuner runt Landskrona har i närheten av så generösa avtal för högsta tjänstemännen.

Man måste självklart ifrågasätta etiken, moralen även hos Alexandersson själv, att berika sig i en omfattning som saknar motstycke bland liknande tjänster. Jag är tveksam till en tjänsteman som har en etisk och moralisk ”kompass” som så klart och tydligt är riktad mot att på alla sätt se om sitt eget, var finns passionen, lojaliteten för staden Landskrona, speciellt i ljuset av att besparingar skall ske på 120 miljoner kr. 

Här blir också ett dilemma för Torkild och andra beslutande instanser i Landskrona Stad. Om Alexandersson inte levererar och behöver bytas ut är prestigeförlusten betydande vilket gör en förändring näst intill omöjlig, Alexandersson sitter verkligen i ”förarsätet” i Landskrona Stad.

(se; bif. artikel)
https://www.landskronadirekt.com/2019/08/30/laddad-tjanstebil-ger-topplacering/

Landskronabo sedan 30 år!!

Maths Backelin

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).