Veckans luncher

Denna vecka börjar våra grundskoleelever sin hösttermin efter ett välbehövt sommarlov. Som vanligt hittar du en länk till vad som serveras till lunch i de kommunala skolorna i vår lunchguide. Där hittar du också vad de flesta av stadens krögare serverar. Smaklig spis!

Veckans lunch

Det är måndag förmiddag och som vanligt så uppdaterar vi listan över vad som serveras till lunch på de flesta av Landskronas krogar. Klicka in dig i vår lunchguide och pricka in dina favoriter. Inte nog med att du slipper kastruller och disk, du bidrar också till att stadens restaurangliv fortsätter att ligga på topp.

Veckans luncher

Ny vecka, nya tag. Nu verkar det som att den värsta hettan har gett vika. I Landskrona Direkts lunchguide kan du ta del av vad ett flertal av stadens krögare serverar till lunch i veckan. Här finns något för alla smaker. Passa på att njuta av sommaren.

Veckans luncher

Äntligen är det sommarlov. Då ska man inte stå hemma vid spisen och laga mat. Passa istället på att käka lunch på stan. Samtidigt som ni får tid till annat så håller ni staden levande genom att gynna de olika restaurangerna. 

Veckans luncher

Sommaren är här! Vädret är perfekt för lunch på någon trevlig uteservering. Eller varför inte äta den avhämtade lunchen på någon trevlig plats? I Landskrona Direkts lunchguide kan du ta del av vad de flesta i stan har på sina menyer.

Veckans luncher

Så är det påsklov. Passa på att ta med nära och kära och luncha på stan. I Landskrona Direkts lunchguide kan du ta del av vad de flesta av stadens krögare serverar. Smaklig spis!

Veckans luncher

Det är väl synd att säga att det är vår. Men mot ljusare tider går vi. Ett tecken på detta är att såväl Pumphuset som Hamnens Hörna i Borstahusen har öppnat för luncher. Vad de och ett stort antal krögare i staden serverar kan du ta del av i vår lunchguide. Smaklig spis!

Veckans lunchguide

Så har vi lagt julen bakom oss och ser fram emot nyår. En del krogar håller stängt i mellandagarna. Det gäller dock inte alla. I Landskrona Direkts lunchguide kan du ta del av vad som serveras. Smaklig spis!

Veckans luncher

Snart är det jul och det syns i en och annan lunchemeny. De flesta av stadens krögare kör dock fortfarande på en bred meny. I Landskrona Direkts lunchguide finns något för alla smaker.

Veckans luncher

Det finns flera anledningar till att luncha på stan. Förutom att du slipper stå såväl vid spis som diskho så gynnar du en bransch som är oerhört hårt drabbad dessa coronatider. I Landskrona Direkts lunchguide kan du ta del av vad de flesta av stadens krögare serverar.