Det händer i helgen

Missa inte Sander & Gander på Landskrona Direkts redaktion på söndag.
HELGTIPS. På söndag blir det barnsligt värre på Landskrona Direkts redaktion. Då kommer nämligen alla barns favoriter, Sander & Gander på besök. Anledningen är att de släpper en bok. De har dock lovat att ta med sig sina instrument samt kompisen Bander. Vad som helst kan hända!

På plats är även Isa Oriabure Andersson som illustrerat boken och har dagen till ära ett stort antal originalmålningar som hänger på väggarna på redaktionen. Adressen är Gamla Kyrkogatan 21, in på gården. Tiden är 12 till 14. Läs mer.

Men det händer mer än så i helgen. Mest intresse på lördagen lär det vara på Landskrona Idrottsplats som i år fyller 100 år. Detta firar BoIS tillsammans med supportrar från klockan 16 fram till klockan 19. Det blir öl/läsk, DJ och intervjuer. Klockan 19 tar sedan de randiga emot Trelleborgs FF i årets första skånederby på IP. Läs mer.

Innan det, mellan klockan 10 och 15 på lördagen är det hantverksmässa i Folkets hus lilla sal. Läs mer.

Till arkivet