Ny mittfältare i BoIS

Samtidigt som BoIS-truppen har julledigt så fortsätter arbetet med att förstärka truppen inför säsongen 2024. På fredagen blev det klart att mittfältaren Max’Med Mohamed lämnar FBK Balkan i Malmö för spel i den randiga tröjan.

BoIS sportchef Billy Magnusson har full koll på spelaren. Han var bland annat mycket bra när BoIS mötte Balkan i en DM-match tidigare i år. Sedan dess har han provtränat i BoIS och gjort ett sådant gott intryck att man nu är överens om ett treårsavtal.
– Vi har följt Max´Med noggrant under hösten. Han har intressanta egenskaper och hans driv att hela tiden vilja utmana och utveckla sig själv gör att han passar bra in i vår träningsmiljö. Vår förhoppning är att han blir ännu ett exempel på en spelare från närområdet som tar steget från lägre nivå och utvecklas till en elitspelare i Landskrona BoIS, säger Billy Magnusson på BoIS hemsida.

Till arkivet