En burgare för alla

Per-Anders Fällman, VD och delägare till Shady Burgers
Nyligen tog Shady Burgers i Landskrona ett nytt grepp och skapade en sportbar i restaurangens inre del. Nu kommer kedjans nästa satsning - en helt ny vegansk sektion på menyn.

Tillsammans med Havredals har Shady Burgers tagit fram fem veganska burgare. Tillsammans vill företagen att även den mest inbitna köttätaren ska vilja välja det växtbaserade alternativet ”för att det smakar minst lika gott som kött”, menar man.
– För oss är kvaliteten allt, man ska inte behöva tumma på smaken för ett växtbaserat alternativ, man ska välja växtbaserat för att det är gott – inget annat ska behövas. Vi har finkammat hela landet efter en grym vegansk burgare – till slut så hittade vi Havredals som stämmer in på våra krav på kvalitet, smak och vision, säger Per-Anders Fällman, VD och delägare till Shady Burgers.

För att göra de veganska burgarna tillgängliga för alla så är burgarna glutenfria och går att få med glutenfritt bröd.  Med företagens gemensamma mål att hålla hög kvalitet är de även sojafria.

Den nya menyn hade premiär igår.

Till arkivet