BBK gör comeback i div 3 med ny tränare och ny ordförande

Mattias Nilsson, är ny ordförande i Borstahusens BK. Nu ser han fram emot en spännande säsong för nykomlingen i årets division 3 samtidigt som engagemanget i klubben fortsätter på en hög nivå.
Under långfredagen var det premiär borta mot Veberöd, för nykomlingen i division 3, Borstahusens BK. Matchen slutade med en 2-0 förlust för BBK. Trots detta finns det en hel del positivt att ta med sig vidare in i säsongen.

­– Vi hoppas ju såklart på att vi först och främst tar tre poäng på lördag när Lödde gästar oss, men också att publiken hittar ut till Ulkavallen för att stötta vårt lag. Det är fritt inträde och grillen är igång med både hamburgare och korv. Dagen till ära bjuder Coop Borstahusen på glass till alla barn som kommer i röda färger, berättar nyvalde ordföranden Mattias Nilsson.

Måns Liljekvist är ny tränare för säsongen sedan Jonas Lindh valde att sluta på topp, det vill säga efter avancemanget till trean.

Hur ser truppen ut? 
– Det är en ung och spännande trupp. Där vi lyckats behålla merparten från förra säsongen och kryddat det med några nyförvärv som spetsar till truppen och ökar konkurrensen. 

Hur har försäsongen varit? 
– Som ny tränare vill man alltid sätta sin prägel på laget, vilket oftast medför att en försäsong kan variera i både prestation och resultat. Vi har arbetat hårt för att sätta våra principer och att hitta rätt i hur vill vi agera på plan. 

Vad har ni för målsättning? 
– Vi ska tävla om poängen varje match, sen får vi se i slutet av säsongen vart vi landar i tabellen. Det viktigaste för oss som nykomling är att växa in i division 3-kostymen, och att hela tiden vilja utvecklas både som lag och individer.

Korv, glass och hemmapremiär!
Till helgen är det dags för hemmapremiär då Borstahusens BK tar emot Lödde ute på Ulkavallen. Matchen spelas på lördag den 15 april klockan 13.00. Grillen är framtagen och Coop Bosrathusen bjuder alla barn som hejar på BBK på glass.

Till arkivet