BoIS mittenlag när medierna tippar

Johan Rapp och hans lagkamrater i Landskrona BoIS tippas bli ett mittenlag när media fått säga sitt vid årets upptaktsträff förSupettan.
Foto: BoISHistoria.se
Vid dagens upptaktsträff för Superettan hade deltagande mediarepresentanter fått tippa hur de tror att serien ska sluta. Landskrona BoIS kommer att halka ner ett par placeringar mot fjolårets sjätteplacering om man ska tro profetiorna från Göteborg.

Inför dagens upptaktsträff för Superettanklubbarna hade media fått tippa hur de tror att serien kommer att sluta. I topp hamnar Öster, följt av Helsingborgs IF och GAIS.  Ut åker Utsiktens BK och Östersunds FK enligt ”experterna”. BoIS placerades på en nionde plats,

Media tippar Superettan 2023:

 1. Öster IF
 2. Helsingborgs IF
 3. Gais
 4. Trelleborgs FF
 5. Örebro SK
 6. Örgryte IS
 7. Västerås SK
 8. IK Brage
 9. Landskrona Bois
 10. AFC Eskilstuna
 11. Gif Sundsvall
 12. Skövde AIK
 13. Gefle IF
 14. Jönköpings Södra IF
 15. Utsiktens BK
 16. Östersunds FK
Till arkivet