BoIS inleder med längsta bortaresan

Andra helgen i april är det dags för hemmapremiär i Superettan för Erik Hedenquist, Ousmane Diawara och de andra spelarna i BoIS när Utsikten kommer på besök..
I veckan spikade Svenska Fotbollförbundet omgångarna och huvuddatumen för nästa års upplaga av Superettan. Klart är att Landskrona BoIS under första helgen i april inleder bort mot GIF Sundsvall. Helgen därpå blir det hemmapremiär mot Utsiktens BK.

Superettan kommer att börja helgen 1-4 april. Serien avslutas lördag den 11 november, då Örgryte kommer till Landskrona. Sommaruppehållet för de som planerar sin semester efter Superettan kommer att ligga mellan den 12 juni och 8 juli.
 
I omgång 6 vilken ska spelas någon av dagarna 6-9 maj är det dags att hälsa Helsingborgs IF välkomna till Landskrona IP. Årets andra Skånederby sker även det på hemmaplan då Trelleborgs FF gästar i månadsskiftet maj/juni.

I nästa vecka ska klubbarna tillsammans med fotbollsförbundet och SEF (Svensk Elitfotboll) fastställa dagar och tider för vårens omgångar.

Här kan du se de fastställda omgångarna för Superettan 2023.

Till arkivet