Homecoming Party ombord MS Tilda

MS Tilda har smått börjat förberedas för julen. I december byts kaptensmössan mot tomteluvan och det serveras en julbuffé ombord. Den 25 december, det vill säga på juldagen är det sedan dags för årets stora Homecoming Party.
Varje juldag, de gångna tio åren, pandemin undantagen, så har det arrangerats så kallade ”Homecoming Party” i Landskrona. Traditionen fortsätter och i år blir det festbåten MS Tilda som svarar för julpartyt.

Niclas Lundblad, tidigare krögare på Pumphuset, såg till att dra ingång hemvändarfester på restaurangen i Borstahusen under juldagen. På senare år har Hotell Öresund tagit över den stafettpinnen.

– Då vi fick höra att det i år inte blir något på hotellet tänkte jag direkt att då tar vi tillbaka stafettpinnen. Så den 25 december blir det fest ombord MS Tilda till kaj. Enligt mitt tycke en av årets roligaste kvällar, säger Niclas Lundblad som nu arbetar för Öresund Cruise Line.

Man erbjuder två olika sorters biljetter. På övre däck bokar man om man önskar njuta av en skaldjursbuffé innan festen drar igång och på nedre däck bokar man partybiljetter. På nedre däck erbjuds även lättare förtäring.
– Har man bokat på övre däck så är man naturligtvis välkommen ner efter maten, säger Niclas Lundblad.

Underhållningen
Båtbandet med Nyman & Siljemark i spetsen står för underhållningen tillsammans med en DJ fram till 01.00

Gästerna hälsas välkomna från 19.00 och boka biljett gör man på www.oresundcruiseline.se

Till arkivet