Finess och stadshusrestaurangen stänger på fredag

Efter två år har ägarna till Konditori Finess beslutat att sälja sin verksamhet. På fredag är sista dagen de har öppet.
På fredag är det sista dagen som Finess på Artillerigatan och restaurangen på stadshuset har öppet. Ägarna har beslutat sig för att stänga för gott. De hoppas dock kunna sälja verksamheten till någon hugad spekulant.

Först stängde Lorry för gott i slutet av maj och på fredag slår ytterligare ett klassiskt konditori, Finess på Artillerigatan igen. Ägarna av konditoriet driver även sedan februari i fjol restaurangen på Stadshuset och även denna stänger för gott till helgen.
– En av anledningarna har varit pandemin, en annan de stigande råvarupriserna, säger Johan Lindberg, en av ägarna när Landskrona Direkt når honom på telefon.

I ett mail skriver han vidare.
– Vill tacka alla för förtroendet och alla som stöttas oss. Vi är medvetna om att vi gjort misstag som kostat oss förtroende, vidtagit åtgärder men tyvärr har det även kostat mycket av vår hälsa. Rådande omständigheter och med ökade råvarupriser kan vi inte hålla den kvaliteten och vettiga priser, som vi önskat. Vi kommer lägga ut Finess till försäljning och hoppas någon eldsjäl i Landskrona har tid och passion att driva det vidare.

Till arkivet