Öppet hus hos roddklubben

Landskrona Roddklubb bjuder in allmänheten till ett öppet hus på lördag den 28 maj.
Ett av Landskronas finaste klubbhus kan roddklubben stoltsera med. På lördag bjuder föreningen in till öppet hus.

Landskrona Roddklubbs hus på Lotsgatan 8 ligger fint intill Lustbåtshamnen i Nyhamn. Här har föreningen omklädningsrum med bastu, ett välutrustat gym men också en av stadens mest attraktiva festlokaler. Här har många bröllop firats.
– Vi är en bred verksamhet. På förmiddagarna är här pensionärer som tränar, bastar ock dricker kaffe för gemenskapen. På kvällen är här ungdomar som tränar rodd, både inne och ute. Däremellan är här vanliga motionärer som utnyttjar vårt fina gym, säger Ida Karlsson, ungdomstränare i Landskrona roddklubb.

Lördagen den 28 maj klockan 10-14 har du möjlighet att besöka den välskötta föreningen då man bjuder in till öppet hus.
–  Alla är varmt välkomna, avslutar Ida Karlsson.

Inne i huset finns det gott om roddmaskiner och ett välutrustat gym. Foto: Privat.
Utomhusträning. Foto: Privat.
Till arkivet