Dags för Konstrunda på Ven

Varför inte ta en tur in till Ven under Kristi Himmelfärdshelgen och gästa Hvens Konstrunda, den minsta i Skåne?
I samband med Kristi Himmelfärdshelgen arrangeras traditionsenligt konstrunda på Ven. I år är det 20 konstnärer som ställer ut och håller öppet i sina ateljéer.

Mellan den 26 och 29 maj hålls den 24:e konstrundan på Ven. Förutom att årets 20 konstnärer visar upp sig i sina ateljéer så är där en samlingsutställning på Vens Kulturhus. I kulturhuset ställer även fyra av öns konstnärer ut sina verk.
– Varför inte hyra en cykel och köra runt på ön och kolla på fantastisk konst? Passa då även på att besöka någon av öns matställen, hälsar Ann-Sofi Pettersson, konstnär och vice ordförande i Hvens Kulturförening vilka arrangerar konstrundan.

Följande 20 konstnärer ställer ut:
Nina W. Svensson, Eva-Helen Ekström, Lena Cedergren, Kristian Mandin, Ulrika Hübinette, Jonas Nordengren, Patrik Schildt, Ninna Mandin, Per Ganeteg, Malin Ljung, Norbert Robles, Gun Sundberg Bengtsson, Helen Wesström, Rebecka Löwenthal, Ewa Rennstam, Ann-Sofi Pettersson, Christina Hallström, Monica Wembring, Knut Svensson och Monika Nordengren.

Till arkivet