Tre dagar kvar att se Landskronas Finaste

Ingen går ifrån utställningen Landskronas Finaste utan att hitta något man gillar.
Har du fortfarande inte sett den fantastiska utställningen Landskronas Finaste på Galleri Direkt? Eller vill du se den igen? Då är det hög tid. Endast tre dagar har du på dig att se verk av 62 konstnärer med anknytning till staden. Efter stängning på söndag så plockas utställningen ner.

Det var många som kom på vernissagen under Gallerinatten för en vecka sedan men många har återkommit för att kunna se konsten i lugn och ro.
– Och nu gäller det att passa på. Det är inte ofta att vi ser en sådan mångfald av konst, säger Håkan Karlsson, kombinerad gallerist och journalist.

Idag fredag öppnar galleriet på Gamla Kyrkogatan 21 klockan 14 och har öppet till klockan 17. På lördagen och söndagen så är det klockan 11-15 som gäller. Passa på att förnya konsten på väggarna hemma och samtidigt stötta kulturen i staden.

Till arkivet