Lär känna Falcons för alla

David Andersson och Daniel Glantz-Persson startade upp FFA Kidz i fjol höstas. På lördag är du välkommen till stora idrottshallen i Karlslund för att få en större inblick i verksamheten Falcons för alla, med olika aktiviteter och prova på innebandy.
På lördag kan alla som önskar, stifta bättre bekantskap med Falcons för alla. Allmänheten bjuds in till Landskrona idrottshall vid Karlslund för att testa spela innebandy och få en inblick i verksamheten som vänder sig till barn och vuxna med funktionsvariation.

FFA-dagen är en dag för att uppmärksamma verksamheten ”Falcons för alla” som riktar sig till barn och vuxna med en funktionsvariation som vill spela innebandy i föreningen Landskrona Falcons. På lördag den 21/5 bjuds allmänheten in till en prova-på-dag i stora idrottshallen på Karlslund där man får möjlighet att testa på innebandy och lära känna verksamheten ”Falcons för alla”.

– Jag hoppas att denna dag ska kunna bli årligen återkommande för att lyfta att innebandyn finns för barn och vuxna som har en funktionsvariation. För mitt FFA kidz är innebandyn central men våra träningar består även av en hel del lek och aktiviteter där rörelsen ska vara i fokus. Det ska vara kul att vara med i vårt lag oavsett vilka förutsättningar du har eller hur duktig du är, säger Daniel Glantz-Persson, tränare för barngruppen FFA-kidz. 

Öppet 11:00-14:00 i Landskrona idrottshall.

Till arkivet