Bordtennisspelare fick söka skydd i samband med kravaller

En bil krockade med ett träd på Stenorsvägen i samband med upploppet på lördagen. Föraren fick fly platsen. Hans bil sattes därefter i brand. Foto: Läsarbild
UPPDATERAD 14.25. I samband med att den danska högerextremistiske politikern Rasmus Paludan hade fått tillstånd för en manifestation i Karlslundsområdet på påskafton utbröt kravaller trots att manifestationen flyttades till Malmö. Bilar stacks i brand och stenar kastades mot polisen. Dessutom fick ett stort antal bordtennisspelare och funktionärer i idrottshallen söka skydd då oroligheterna pågick utanför hallen.

Läs vidare med Premium

Detta inlägg är ett Premium-inlägg och går endast att läsa med en aktiv prenumeration av Landskrona Direkt Premium. Registrera ett kostnadsfritt användarkonto eller logga in på ett befintligt användarkonto nedan.

Registrera

Allmänna villkor

Till arkivet