3-åringen får stanna i Sverige

Torbjörn Brorsson, ordförande i individ- och familjenämnden visar upp den skrivelse som skickats till justitieutskottet och justitiedepartementet .
Minns ni historien om den då 3-årige pojken som i höstas hotades av utvisning? Nu har allt fått ett lyckligt slut. Pojken, som är född i Landskrona och har växt upp hos en familj på Österlen, har nu fått uppehållstillstånd i Sverige. Därmed blir han inte utvisad till ett land som han aldrig varit i. Dessutom har Tingsrätten beviljat att vårdnaden flyttas över till hans familjehemsföräldrar.

Läs vidare med Premium

Detta inlägg är ett Premium-inlägg och går endast att läsa med en aktiv prenumeration av Landskrona Direkt Premium. Registrera ett kostnadsfritt användarkonto eller logga in på ett befintligt användarkonto nedan.

Registrera

Allmänna villkor

Till arkivet