Misstänkt grovt brott i Asmundtorp

UPPDATERAT kl.15.30 Flera polispatruller har under dagen varit på plats vid en bostad i Asmundtorp med anledning av ett misstänkt grovt brott.

Strax innan halv nio på torsdagsförmiddagen rapporterar polisen kortfattat att ett misstänkt grovt brott skulle ha inträffat i ett villakvarter i Asmundtorp. En person på platsen meddelade att även två ambulanser varit synliga vid adressen. Strax efter klockan 15 informerar polisen om att en kvinna och en man har påträffats döda på platsen.

Under hela dagen har polis varit på plats i villakvarteret i Asmundtorp. Dörrknackning hos grannar har genomförts. Under eftermiddagen har polisen gått ut med information om att kvinnan påträffades avliden av anhöriga och mannen var då mycket svårt skadad på platsen.

Mannen avled senare innan framkomst till lasarett. Utredning om motiv pågår men det finns ingen ytterligare misstänkt i dagsläget. En rad förhör har hållits på olika platser i kommunen med anledning av det inträffade och fler förhör är att vänta. För närvarande finns en brottsrubricering rörande mord när det gäller kvinnan. Mannens död betraktas vara ett självmord.

Polisen uppger vidare att man inte kommer att ge några ytterligare kommentarer i ärendet under torsdagen.

Till arkivet