Livsråd för trötta på Teaterrestaurangen

Stina Sturesson Svansjö dyker upp på Matscenen på Landskrona Teater på onsdag med föreställningen Livsråd för trötta. Med sig har hon gitarristen Peter Tegnér.
På onsdag kväll kan du på Landskrona teater möta dramatikern Stina Sturesson Svansjö och några av hennes karaktärer då hon ger föreställningen Livsråd för trötta. Det är en tragikomisk minishow om självhjälp, märkvärdiga kulturmänniskor och capricciosa.

Stina Sturesson Svansjö spelar samtliga roller, bland annat sjukskrivna förskolläraren Eva, kulturkvinnan Christina Beckenbecker, Unique som egentligen heter Nettan…och så Agneta som inte kunde komma. Med sig har hon gitarristen Peter Tegnér.

Stina Sturesson Svansjö är dramatiker, manusförfattare, låtskrivare och entertainer och hon skriver manus både för teater och TV. 2005 TV-debuterade hon som manusförfattare med luciadramat ”God morgon alla barn” på SVT och serien blev nominerad till en Kristallen i kategorin Bästa dramaserie.

Hon har sin bakgrund inom teatern och producerar även egna scenföreställningar som hon själv agerar i, senast det musikaliska dramat ”Vi bjuder på oss själva – the musical”, som bland annat har gästspelat på Landskrona Teater.

Dörrarna öppnar 18.00. På scen 19.00. Biljetter köpes på Tickster – Klicka här.

Till arkivet