Ny styrelse hos Landskronamoderaterna

Landskronamoderaternas styrelse
Torbjörn Brorsson (kommunalråd), Hans Raita, Martina Roslund, Ulf Carlsson, Annika Segerlund (ordförande), Jan-Åke Lindström, Agneta Björck Linné, Ulrika Dakouri, Staffan Blonde och Stefan Lindbäck (vice ordförande) ser gärna att Landskronamoderaterna får större inflyttande i stadshuset. Foto: Pressbild.
Vi noterar att Landskronamoderaterna samlar styrkorna inför årets val och man gör det med en delvis ny och utökad styrelse.

Vid tisdagens årsmöte hos Landskronamoderaterna valdes en ny och utökad styrelse. Under årsmötesordförande Carina Zachaus ledning omvaldes styrelsens ordförande Annika Segerlund.

Annika Segerlund tog vid som ordförande för Landskronamoderaterna vid årsmötet 2020 och har tillsammans med styrelsen genomfört ett omfattande förändringsarbete inom Landskronamoderaterna.

Valår och en fortsatt förändringsresa
– Direkt efter valet 2018 tillsatte vi en strategisk arbetsgrupp med uppdraget att forma en strategi för Landskronamoderaterna fram till valet 2022. Det var ett gediget arbete och sedan dess har vi arbetat hårt med implementering och att ta nästa steg – att tillsammans med våra medlemmar visualisera vår långsiktiga vision för Landskrona. ”Vision Landskrona”beslutades i höstas och ligger till grund för vårt politiska handlingsprogram för nästa mandatperiod, vår valplan 2022 och de huvudfrågor vi kommer att driva inför valet, säger Annika Segerlund och tillägger.
Det blir ett spännande valår.

Den nytillträdda styrelsen består av en blandning av nya och mer erfarna moderater och ett ledord vid tillsättningen av styrelseledamöter är mångfald. Enligt valberedningens förslag valdes därför i full enighet Stefan Lindbäck in som ny vice ordförande. Ulrika Dakouri valdes om som ansvarig för Moderata Kvinnor. Övriga ledamöter i styrelsen är Staffan Blonde (sekreterare), Hans Raita (kassör och senioransvarig), Jan-Åke Lindström, Martina Roslund, Ulf Carlsson och nyvalda Agneta Björck Linné. Moderaternas kommunalråd Torbjörn Brorsson är självskriven ledamot med rösträtt och MUFs ordförande är självskriven ledamot.

Till arkivet