Påstigning via framdörrarna

Måndagen den 9 april ett nygift par kliver på bussen till Borstahusen. Fler "kärleksfulla"fotografier kan skådas på Landskrona konsthall med start på lördag. Denna bild ingår inte i utställningen. Foto: Håkan Karlsson.
På grund av att coronarestriktionerna tas bort i samhället kommer Skånetrafiken och därmed också stadsbusstrafiken i Landskrona att återigen öppna framdörrarna på bussarna den 9 februari. Samtidigt tas rekommendationen att använda munskydd i rusningstid bort.

– Det har varit några verkligt tuffa år med restriktioner för våra kunder. Nu välkomnar vi alla våra kunder att börja resa klimatsmart igen och det känns även bra att de får kontakt med förarna igen, säger Saman Tondnevis, affärsområdeschef Buss på Skånetrafiken.

I samband med att framdörrarna återigen stängdes den 12 januari flyttades biljettläsarna till bakdörrarna. Nu flyttas de tillbaka till sin vanliga plats där framme i bussen, förutom på de bussar som sedan tidigare hade biljettläsare vid bakdörrarna och påstigning i alla dörrar.

Till arkivet