Roddklubbens ungdomar slog rekord på Swedish Open

Landskrona Roddklubb höll sig väl framme vid Swedish Open i roddmaskin. Foto: Andres Ayrton
Landskrona Roddklubb höll sig väl framme vid Swedish Open i roddmaskin.
Foto: Andres Ayrton.

Vi noterar att Landskrona Roddklubb hade fina framgångar vid Swedish Open i roddmaskin, vilket genomfördes virtuellt. 170 roddare från 20-talet klubbar med deltagare från åtta olika länder kämpade i de olika heaten.

Via Svenska Roddförbundets Instagram och Facebook kunde man nyligen följa Swedish Open i roddmaskin.

Landskrona Roddklubb lät klubbens juniorer tävla och för några var det första gången i hetluften. Samtliga deltagare gjorde strålande ifrån sig och alla satte rent av nya fina personbästa.

Ur prislistorna noteras dessutom att i klassen juniorer under 15, 500 meter, vanns av Max Andersson. I klassen juniorer under 13 slutade Teo Ekström på en andraplats med god marginal ner till trean och blott en dryg sekund upp till ettan och att Filippa Ahlberg svarade för en enastående prestation på 2000 meter där hon i överlägsen stil vann 2000 meter i juniorer under 19.

Till arkivet